CANVI EN LA GESTIÓ DE LES ESCOLES ESPORTIVES

Publicat per clubteniss 26 març 2018 Comentaris tancats a CANVI EN LA GESTIÓ DE LES ESCOLES ESPORTIVES

Estimats/es alumnes de les escoles esportives del Club Tenis Sueca:

Com bé sabeu, a partir del dia 1 d’abril es produirà un canvi en la gestió de les escoles esportives del club. Els motius principals d’esta decisió presa per la Junta Directiva són la falta d’atenció a les Escoles de Pàdel i Frontenis, així con la baixada en la participació d’alumnes en l’Escola de Tenis.

És evident que qualsevol canvi comporta inquietud en les persones implicades, però cal dir al respecte que:

·         Els alumnes mantindran els mateixos horaris de les classes.

·         Es mantindran els mateixos preus que s’han estat pagant al llarg dels dos primers trimestres del curs 2017/2018.

·         No variarà el nombre d’entrenadors actual i, a més, mantindrem en gran mesura els actuals entrenadors, és a dir, Miguel Àngel Rodrigo i Txema Castellà en Tenis, Toni Carbonell en padel i frontenis i Vicent Matoses en padel, entre d’altres.

Qualsevol procés que comença requereix el seu temps d’implementació, en este cas será mínim perquè les instruccions donades als entrenadors són clares i estrictes, mantindre les condicions exposades anteriorment i que la transició passe desapercebuda per a l’alumne, ja que aixina va a ser.

Entenem també des de la Junta Directiva que a pesar del present comunicat queden alguns temes pendents que necessiteu saber i que no estan del tot tancats, així doncs ens comprometem a anar informant d’aquells detalls que, de segur, són  del vostre interés, ja siga per via web, correu electrònic, telèfon o en persona als interessats.

Agraint de bestreta la vostra paciència i col·laboració, vos saluda.

 

Àngel Ribera Hermano

President del Club Tenis Sueca

Fotos del Club