CESAR ORTIZ I RAFAEL SASTRE S’IMPOSEN A SERGIO GABALDÓN I LUIS PARRA.

ÈXIT, així podem qualificar la competició que vam viure la setmana passada en el I TORNEIG DE PÀDEL DEL CLUB DE TENIS SUECA. Sota unes condicions meteorològiques excepcionals hem gaudit de vibrants partits en totes les categories.

En el quadre de fase final, després d’uns disputats quarts de final i semifinals es va viure una gran final en què es va imposar la superioritat de la parella guanyadora Cesar Ortiz-Rafael Sastre. En aquesta categoria mereixen especial menció alguns jugadors, els finalistes Sergio Gabaldón i Luis Parra per descomptat, però també Bellver i Benajes, que ens van regalar la seva presència i el seu fenomenal joc. Cal no oblidar altres jugadors que van donar molt de joc i espectacle com Victor Llopis, Oscar Pascual, Ruben Cuevas, Carlos Martín, Jorge Seguí, Chus Echeverria, Juliol Bolonio i ArturoPalacios.

En el quadre de consolació després d’un quadre amb partits molt emocionants, es va viure una final poc disputada però amb molts punts de gran qualitat, entre la parella Martinez-Gonzalez i la parella Rosell-Betis, amb victòria per als primers.

Agrair a tots els jugadors i amics que han fet, que aquest torneig adquirisca un nivell excepcional, agrair a espònsors i a tota la gent que ha presenciat, juntament amb nosaltres, la felicitat d’haver passat una setmana esportiva genial, entorn del pàdel, el nostre esport.

 

IMATGES DEL 1er TORNEIG AMATEUR DE PÀDEL

Categories: Actualitat Pàdel