PRIMER CAMPIONAT PADEL MASCULI / PRIMER CAMPEONATO PADEL MASCULINO

Publicat per clubteniss 23 Oct 2017 Comentaris tancats a PRIMER CAMPIONAT PADEL MASCULI / PRIMER CAMPEONATO PADEL MASCULINO

Aquest passat cap de setmana s’ha jugat el primer campionat en categoria masculina del circuit de pàdel social. Un total de 16 parelles inscrites que han fet possible gaudir de bones partides. En el quadro Or, Àngel Ribera i Oscar Pascual es van imposar a Àngel Ribera (Jr) i Jorge Pascual. En el quadro Plata, Esteban Díaz i Enrique Llopis guanyaren a David Zarzoso i Marcos Roselló.

Enhorabona als campions!!!
Aquest pròxim cap de setmana es jugarà la categoria femenina.

Este pasado fin de semana se ha jugado el primer campeonato en categoría masculina del circuito de pádel social. Un total de 16 parejas inscritas que han hecho posible disfrutar de buenas partidas. lo cuadro Oro, Ángel Ribera y Oscar Pascual se impusieron a Ángel Ribera (Jr.) y Jorge Pascual. En el cuadro Plata, Esteban Díaz y Enrique Llopis ganaron a David Zarzoso y Marcos Roselló.

Enhorabuena a los campeones!!!
Este próximo fin de semana se jugará la categoría femenina.

Fotos del Club