Estimats socis:

Us informem de l’actuació seguida per aquest Club, davant la comunicació de positiu en COVID d’una alumna, havent-hi el Club complit totes les mesures d’higiene i prevenció acordades en l’Acord de 19 de Juny del Consell, sobre mesures de prevenció enfront de la Covid-19.

En compliment de les ordenes sanitàries, deixen d’assistir al campus tant la xiqueta infectada com el grup i el monitor que anaven junts al campus.

L’empresa encarregada de la secció de tennis, per a més precaució, va realitzar en una clínica privada les proves PCR a tots els monitors, proves que han donat negatiu en tots els casos, inclosa la monitora on es trobava l’alumna afectada. S’estan fent les proves a tots els xiquets que anaven al mateix grup de la xiqueta infectada i fins al moment tots els casos han resultat negatiu, continuarem informant dels resultats pendents.

Per tant l’activitat del Club segueix amb normalitat i davant qualsevol dubte poden contactar amb el director de l’escola de tennis Miguel Ángel Rodrigo (tel. 615 40 70 36).
Fem una crida a la tranquil•litat tant als nostres socis com als participants del campus d’estiu i recordem que la fi última de les normes i de totes les accions de reforç posades en marxa és el de garantir la salut dels socis i la dels treballadors del nostre Club.

Us animem a continuar gaudint de les nostres instal•lacions.

Una salutació,

La Junta Directiva

——————–

Estimados socios:

Os informamos de la actuación seguida por este Club, ante la comunicación de positivo en COVID de una alumna, habiendo el Club cumplido todas las medidas de higiene y prevención acordadas en el Acuerdo de 19 de Junio del Consell, sobre medidas de prevención frente a la Covid-19.

En cumplimiento de las ordenes sanitarias, dejan de asistir al campus tanto la niña infectada como el grupo y el monitor que iban juntos al campus.

La empresa encargada de la sección de tenis, para más precaución, realizó en una clínica privada las pruebas PCR a todos los monitores, pruebas que han dado negativo en todos los casos, incluida la monitora donde se encontraba la alumna afectada. Se están haciendo las pruebas a todos los niños que iban al mismo grupo de la niña infectada y hasta el momento todos los casos han resultado negativo, seguiremos informando de los resultados pendientes.

Por tanto la actividad del Club sigue con normalidad y ante cualquier duda pueden contactar con el director de la escuela de tenis Miguel Ángel Rodrigo (telf. 615 40 70 36).


Hacemos un llamamiento a la tranquilidad tanto a nuestros socios como a los participantes del campus de verano y recordamos que el fin último de las normas y de todas las acciones de refuerzo puestas en marcha es el de garantizar la salud de los socios y la de los trabajadores de nuestro Club.

Os animamos a seguir disfrutando de nuestras instalaciones.


Un saludo,

La Junta Directiva

Categories: Actualitat