Durant la setmana del 2 al 8 de Juliol del 2012, es va celebrar el “I OPEN FRONTENIS COMARCAL”, a les instal·lacions del Club de Tenis Sueca.

Estaven inscrites un total de 21 parelles de jugadors corresponents a les categories de 1a, 2a i 3a del Campionat Provincial de la Federació Valenciana de Pilota.

Cal destacar el bon ambient esportiu i l’assistència de nombrós públic de Sueca i d’altres municipis, ja que hi havien inscrits jugadors de diferents clubs de la Comunitat Valenciana, com ara d’Alcántera del Xúquer, Canals, Riola, Alginet, Carlet, Albal, Alzira, Polinyà del Xúquer, Rocafort, Moixent, Benetússer i com no dels dos clubs de frontenis que hi ha a Sueca.

L’Open és va desenvolupar sense cap incident en totes les seues fases, tant de Consolació com en l’Absoluta, si bé cal destacar en esta ocasió la mala qualitat que van donar les dos marques de pilotes que té homologades la Federació Valenciana de Pilota com són la KLEISER i la VIP ja que és trencaven amb molta facilitat, la qual cosa suposava estar parant contínuament el joc

El diumenge 8 de juliol es van celebrar les dos finals i la partida per a classificació de 3r i 4t lloc.

La final de Consolació la van jugar Fdo. Carrasquer i Fdo. Sendra (C.T.Sueca) contra J. Muñoz i M. Matoses (Polid. Sueca), guanyant estos últims per un tanteig de 20 a 30; el tercer i quart lloc el van disputar D. Benaches i Alex (Carlet) contra Senent Ortega i Juanda Beltrán (C.T. Sueca) guanyant estos últims per 19 a 30.

La GRAN FINAL absoluta la van disputar JUANVI SIMEÓN I ANGEL RIBERA (C.T. Sueca) contra ZURIAGA I SANCHO (Rocafort), sent els guanyadors d’este Open els dos jugadors del Club de Rocafort per un tanteig de 21 a 30.

Finalment, destacar l’altíssim nivell de joc amb què es va jugar la gran final i la resta de les partides, així com agrair l’assistència al públic i la participació a tots els jugadors.

 

Galeria d’imatges

 

Categories: Actualitat Frontenis