El programa de RESERVA DE PISTES ONLINE t’oferix un complet sistema informàtic de gestió de les teues pistes esportives que permetrà als socis del nostre club realitzar i consultar reserves de pistes còmodament des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet gràcies a un sistema automatitzat en el que podràs consultar l’estat de cada pista i la comptabilitat general des de la teua pròpia casa.

¡Com a organització de partits!!

Fomenta la reserva de pistes i la competitivitat en el noste club permetent que els usuaris organitzen partits entre ells. A més, cada vegada que es crea un nou partit, s’enviarà un correu electrònic a tots els usuaris que hagen activat l’opció de rebre correus de nous partits.

Aconseguirem que pistes que fins ara quedaven lliures siguen ocupades per usuaris que s’han conegut a través del sistema d’organització de partits.

Avantatges per als jugadors

Per a realitzar una reserva, els usuaris només han d’accedir al sistema per mitjà d’un identificador i una contrasenya proporcionada pel club, i, veient el mapa de la instal·lació, seleccionar una de les pistes, un dia i una hora. Tot en menys d’un minut i des de qualsevol lloc! Al realitzar la reserva, l’usuari rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la mateixa i quedarà marcada com a pagada automàticament si l’usuari disposa de saldo acumulat en el sistema o paga amb targeta a través d’una passarel·la de pagament segur, o haurà d’abonar el seu import, com fins ara, en el moment de gaudir de la pista.