Aquest passat cap de setmana, s’ha jugat el tradicional torneig de Nadal de pàdel en la modalitat americana. Un total de 32 inscrits, en categoria masculina i femenina que han gaudit durant unes hores de jugar, i sobretot de divertir-se en aquest meravellós esport.
Isabel Fuset, Ero Granell, Manel Montagud i Àngel Ribera (Jr) han estat els guanyadors en les seues respectives categories.
Agrair a tots els participants que heu fet possible aquest torneig, i a l’empresa NAQUA que ha donat un obsequi a tots els participants i un detall a les guanyadores en categoria femenina.

———–

Este pasado fin de semana, se ha jugado el tradicional torneo de Navidad de pádel en la modalidad americana. Un total de 32 inscritos, en categoría masculina y femenina que han disfrutado durante unas horas de jugar, y sobre todo de divertirse en este maravilloso deporte. Isabel Fuset, Ero Granell, Manel Montagud y Ángel Ribera (Jr.) han sido los ganadores en sus respectivas categorías. Agradecer a todos los participantes que habéis hecho posible este torneo, y a la empresa NAQUA que ha dado un obsequio a todos los participantes y un detalle a las ganadoras en categoría femenina.

 

 

Categories: Actualitat