JUAN MIGUEL SUCH S’ADJUDICA L’OPEN DE TENIS AL DERROTAR A SAMUEL CORRALIZA POR 6/4  6/1

Des del passat 6 d’agost, data en què va començar la fase prèvia, fins al diumenge 14 en què es va disputar al final del XII Open de Tennis Arturo Torregrosa – Banc Mediolanum, els aficionats al tennis han pogut gaudir de nombrosos partits en què han participat al voltant de 70 jugadors.

Des de les joves promeses de la Comunitat Valenciana, fins als més veterans que porten ja diversos anys prenent part en aquest Open, passant per jugadors d’altres comunitats i nacionalitats, tots ells s’han donat cita a les instal.lacions del nostre club per donar mostra, un any més, d’un elevat nivell de joc, d’un gran esperit d’esforç i superació i sobretot, d’una esportivitat que han estat exemple per a tot el que s’ha acostat a les pistes.

Un centenar d’aficionats van omplir les grades de la pista 6 el dia de la final, que va enfrontar dos tenistes alacantins: Juan Miguel Such i Samuel Corraliza. Es va comptar amb la presència del president del CT Sueca, Angel Ribera, l’alcalde de Sueca i soci del club, Salvador Campillo, així com dels delegats de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana per a les províncies de València, Juan José Rocher, i d’Alacant, Carlos Bonilla.

Ressaltar la col.laboració dels patrocinadors i la magnífica tasca de coordinació i gestió de l’Open duta a terme pel jutge àrbitre (Nando Viñoles) i el director del torneig (Juanvi Seguí), així com l’actuació del jutge de cadira (José Luis Sanz) i els nens i nenes aplegapilotes en el dia de la final.

 


Fotos: Senent Ortega

Categories: Actualitat Tenis